Ex-voorzitter Allijns waarschuwt KV Kortrijk met veelzeggende puntjes bij tweet

Ex-voorzitter Allijns waarschuwt KV Kortrijk met veelzeggende puntjes bij tweet

8 februari - 14:35
7

Bij KV Kortrijk rommelt het de laatste maanden. De West-Vlamingen lijken tot het einde te zullen moeten knokken tegen de degradatie, mede omdat er financieel niet al te veel ruimte meer is. Daarvoor kijkt het hoopvol naar eigenaar Vincent Tan, die evenwel niet te diep in zijn zakken graait. Ook oud-voorzitter Joseph Allijns is daar duidelijk gefrustreerd over.

De 71-jarige Tan is niet alleen eigenaar van KV Kortrijk, ook enkele andere clubs vallen onder zijn bewind, waaronder Cardiff City. Ook die club gaat het anno 2023 niet langer voor de wind. The Second Tier merkt op dat Cardiff vier jaar geleden nog in de Premier League actief was, maar nu op de rand van degradatie naar de League One staat. 

Allijns, die jarenlang de grote man was in Kortrijk, heeft die tweet ook zien voorbijkomen. Hij reageerde daar veelzeggend op, met drie puntjes gevolgd door een tag naar het Twitter-kanaal van KVK. Het mag duidelijk zijn dat onze landgenoot geen hoge pet (meer) op heeft van Tan.

Sinds 2015 al zwaait Tan, een Maleisische zakenman, de plak in het Guldensporenstadion. Waar er de eerste jaren sprake was van gezonde sportieve ambities en de bouw van een nagelnieuw stadion, lijkt Tan de belangen van Kortrijk stilaan steeds minder serieus te nemen. In de voorbije transferperiode(s) deed KVK bijvoorbeeld amper zaakjes op de transfermarkt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie