Mertens en Kerkhofs aan de slag voor de slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

Mertens en Kerkhofs aan de slag voor de slachtoffers aardbeving Turkije en Syrië

08-02-2023 11:30
1

Dries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs steken samen met Galatasaray SK de handen uit de mouwen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije. Zij zetten zich samen in om de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië zo goed mogelijk te helpen.

Mertens en Kerkhofs staan paraat om hun medemens te helpen. De Rode Duivel en zijn vrouw zetten zich vooral in om de hulpgoederen te sorteren. Galatasaray heeft in Istanboel een hulpcentrum opgezet.

Het hulpcentrum van Galatasaray is erop gericht om zo snel mogelijk mensen te kunnen voorzien van voedsel en bruikbaar materiaal. Hier wordt alles geregeld zodat de juiste spullen naar de getroffen regio’s komen. Het Laatste Nieuws meldt dat Galatasaray al achttien vrachtwagens naar het rampgebied rond Gaziantep stuurde.

Kerkhofs laat via Instagram weten dat ze onder de indruk zijn van het hulpcentrum maar doet tegelijk een oproep voor extra steun. 'We zijn onder de indruk van het hulpcentrum hier bij Galatasaray, zoveel donaties voor de getroffen mensen. Mensen kunnen nog altijd materiaal komen binnenbregen op parking P1 en P2 van het stadion van Galatsaray', zo schreef zij via Instagram.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Galatasaray (@galatasaray)