Gent gaat strijd aan met Antwerp en Club Brugge: Top vier is echt een doel

Gent gaat strijd aan met Antwerp en Club Brugge: "Top vier is echt een doel"

03-02-2023 18:41 Laatste update: 19:02
7

Met nog elf speeldagen te gaan kan er nog heel wat gebeuren in het klassement. Vooral de strijd om een plekje in de Champions' Play-Offs belooft nog spannend te worden. Dat weet ook Paul Nardi, die de grootste concurrenten van KAA Gent naar voren schuift.

Door het slechte resultaat de voorbije speeldag zakte KAA Gent weer uit de top vier. Het moet de komende weken dus punten sprokkelen om de Champions' Play-Offs te spelen. Nardi gelooft er alleszins in. "KRC Genk en Union lijken buiten bereik, maar voor de overige twee plaatsen in de top vier zal het gaan tussen Royal Antwerp FC, Club Brugge en ons", geeft hij aan bij RTBF.

Nardi wil helemaal niet opgeven, maar beseft dat Gent ook beter voor de dag moet komen. Nederlagen zoals tegen Cercle Brugge kunnen niet meer gebeuren. "De top vier is echt een doel, maar daarvoor zullen we toch constanter moeten worden", geeft hij aan. "Ik kan onze wisselvallige resultaten echt niet verklaren. We hebben veel blessures gehad, maar we moeten individueel ook allemaal beter doen om ons niveau op te krikken."

KAA Gent staat momenteel op een vijfde plek in de stand, op twee punten achterstand van Club Brugge. Nummer drie Antwerp telt acht punten voorsprong op de Buffalo's. Union heeft al veertien punten voorsprong.