Albert doet zijn beklag over RSC Anderlecht: Dit doet mij pijn

Albert doet zijn beklag over RSC Anderlecht: "Dit doet mij pijn"

2 februari - 08:00
51

RSC Anderlecht heeft een rumoerige transferperiode achter de rug, waarin het amper nieuwelingen haalde en vooral belangrijke pionnen zag vertrekken. Eén van die pionnen is Julien Duranville, tot groot ongenoegen van Philippe Albert.

Duranville werd voor zo'n acht miljoen euro verkocht aan Borussia Dortmund. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen, maar is voor Albert nog steeds veel te weinig. Volgens de analist had Anderlecht Duranville gewoon moeten houden. "Een club als Anderlecht had deze zeer getalenteerde speler, die binnen twee of drie jaar voor het drievoudige zou zijn vertrokken, moeten gebruiken en ontwikkelen", geeft hij aan bij La Capitale.

"Want Duranville is zeker het drievoudige waard!. Ik heb echt de indruk dat sommige managers bij Sporting hun geld zo snel mogelijk terug willen verdienen. Het is een kortzichtig beheer. Ik heb maar twee seizoenen bij Anderlecht gespeeld, maar eerlijk gezegd doet dit alles pijn", geeft hij aan.

Anderlecht zat echter in een lastig parket door het contract van Duranville, dat in 2024 afliep. De vleugelaanvaller leek ook niet meteen te denken aan een verlenging, waardoor Anderlecht zich wel genoodzaakt zag hem te verkopen.