Union SG wint met het kleinste verschil van Antwerp in halve finale Croky Cup

01-02-2023 22:36 Laatste update: 22:37
101

Union SG en Royal Antwerp FC hebben de heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup afgewerkt. Uiteindelijk trok de thuisploeg aan het langste eind: 1-0. De terugwedstrijd wordt op 2 maart gespeeld.

De eerste helft kwam traag op gang en er waren niet veel kansen te bespeuren. Nilsson trapte een bal voorlangs, maar heel gevaarlijk was het afstandsschot niet. Veel middenveldspel en weinig gevaar, dat is de eerste helft samengevat. Het bleef dan ook terecht 0-0 bij de rust.

In de tweede helft kwam Union SG beter uit de kleedkamer, maar veel kansen waren er weer niet. Het was wachten tot de slotfase voor er een doelpunt viel. Bart Nieuwkoop kopte de 1-0 knap overhoeks binnen. Daar bleef de eindstand ook bij.