'Ziyech pas optie B bij PSG, Parijzenaars dachten aan Asensio'

'Ziyech pas optie B bij PSG, Parijzenaars dachten aan Asensio'

31 januari - 15:51
0

Hakim Ziyech was niet de eerste optie voor Paris Saint-Germain. De Parijzenaars gooiden eerder een lijntje uit naar Marco Asensio, die een aflopend contract heeft bij Real Madrid. Dat meldt Relevo.

Volgens het Spaanse medium wilde PSG de concurrentie eigenlijk voor zijn en Asensio al deze winter naar het Parc des Princes halen. Zaakwaarnemer Jorge Mendes werd een paar dagen geleden op de hoogte gebracht van de interesse, alleen ligt Real Madrid dwars. De Koninklijke wil de 27-jarige aanvaller niet verkopen en hoopt zelfs zo spoedig mogelijk zijn contract te verlengen.

Asensio wacht de ontwikkelingen op dit moment af. Het liefst blijft hij bij Real Madrid en is hij succesvol in het Estadio Santiago Bernabéu, maar de 35-voudig Spaans international heeft wel zijn zorgen geuit. Hij komt dit seizoen slechts mondjesmaat in actie. Hoewel een wintertransfer naar PSG van de baan lijkt, kan hij wel voor een transfervrij vertrek in de zomer kiezen als zijn perspectief niet verbetert.

De Franse topclub zal dan ook een vinger aan de pols houden, maar vond met Ziyech voorlopig een oplossing tot het einde van het seizoen. Mocht Asensio niet bijtekenen in Madrid, dan zal de concurrentie in de zomer wel een stuk groter zijn. Relevo benadrukt dat het sportieve aspect de doorslag zal geven voor de veelzijdige aanvaller, die in het verleden al lucratieve aanbiedingen liet lopen. Hij werd onlangs al gelinkt aan een pikante overstap naar FC Barcelona.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie