VP 11: Verbruggen overtuigt bij Anderlecht, ontdekking bij Westerlo

VP 11: Verbruggen overtuigt bij Anderlecht, ontdekking bij Westerlo

30 januari - 10:00 Laatste update: 10:06
1

Op Speeldag 23 zagen we Club Brugge nog eens winnen, terwijl de topper Anderlecht - Antwerp ontgoochelde. Deze elf spelers vielen ons het meest op in het afgelopen weekend. 

Verbruggen overtuigt
Bij Anderlecht heeft Bart Verbruggen zijn kans gegrepen. Ook tegen Antwerp stond hij verschillende keren pal en hield hij de nul. Hendrik Van Crombrugge gaat niet snel terug in de ploeg komen.

IJzeren defensie
KAA Gent beet zondag in het stof tegen Cercle BruggeJesper Daland koos een ideaal moment om zijn eerste van het seizoen te maken. Ook Jan Vertonghen verdient een vermelding. Hij kon nog niet veel lachen in het shirt van Anderlecht, maar deed het uitstekend tegen Antwerp.

Bij Zulte Waregem kon Alessandro Ciranni geen punten pakken, maar hij was wel onvermoeibaar op zijn rechterflank. Op de linkerkant kiezen we voor de sterke Gerardo Arteaga van KRC Genk, al moet gezegd dat Seraing hem niet echt veel op de proef stelde. 

Trésor slaat terug
OH Leuven kon niet winnen van STVV, maar Casper De Norre was wel sterk als centrale middenvelder. Ook Nick Bätzner kan terugkijken op een uitstekende wedstrijd, maar dan bij KV Oostende.

Bij KRC Genk kon Mike Trésor zich laten zien tegen Seraing. Hij tekende voor een goal én een assist in de ruime 4-0 zege. 

Dodelijk trio
Club Brugge bakte er weinig van tegen Zulte Waregem, maar dat lag niet aan Noa Lang. Hij scoorde en was door zijn vechtlust een voorbeeld voor de ploegmaats. Op de andere flank kiezen we voor William Balikwisha, die voor de gevaarlijkste acties zorgde bij Standard.

Bij Westerlo heeft Kyan Vaesen dit seizoen vaak de bank gezien, maar door het vertrek van Lyle Foster kreeg hij nog eens zijn kans. Terecht, want hij maakte twee goals tegen KV Mechelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie