Trebel van Anderlecht en Bayat volgen match van KAA Gent in de tribune

Trebel van Anderlecht en Bayat volgen match van KAA Gent in de tribune

20-01-2023 10:25
90

KAA Gent nam het donderdagavond op tegen Sporting Charleroi. Mogi Bayat woonde de match bij in de tribune. De makelaar was niet alleen in de Ghelamco Arena. Bayat kreeg het gezelschap van RSC Anderlecht-middenvelder Adrien Trebel.

Trebel werkt al jaren samen met Bayat. In het verleden verdedigde de speler van RSC Anderlecht de makelaar al toen Bayat onder vuur lag. Het duo zag met eigen ogen hoe KAA Gent – Sporting Chaleroi bleef steken op een 0-0 gelijkspel. Bayat is bij beide clubs kind aan huis.

Het is nog niet duidelijk waarom Bayat en Trebel de match in de Ghelamco Arena volgden. Natuurlijk kan het om een transfer gaan of de twee hadden gewoon zin om samen een match in de Jupiler Pro League te volgen.

Bij Anderlecht loopt Trebel aankomende zomer uit zijn contract. Voorlopig doet paars-wit er weinig aan om de verbintenis van de 31-jarige Fransman open te breken. Het is geweten dat de Fransman een serieuze hap neemt uit het salarisbudget. In het verleden werkte Trebel al bij Anderlecht samen met huidig KAA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck.