Club Brugge en Parker kunnen weer niet winnen, gelijkspel op STVV

19-01-2023 22:45
148

Sint-Truiden VV en Club Brugge namen het tegen elkaar op. Blauw-Zwart kwam op voorsprong, maar na een slappe tweede helft eindigde de partij op 1-1.

Club Brugge kwam het beste uit de startblokken geschoten en had de meeste druk naar voren. Dat resulteerde in een voorsprong na 25 minuten. Wolke Janssens devieerde de bal ongelukkig in eigen doel. Tien minuten later leek Odoi Hayashi in het zestienmetergebied neer te trekken, maar Laforge gaf de fout aan Club Brugge.

In de tweede helft kwam STVV beter uit de kleedkamer. Mignolet moest een geweldige redding bovenhalen om Okazaki het scoren te beletten. De thuisploeg bleef de meest gretige ploeg en dat werd ook beloond. Mignolet liet de bal door zijn handen glippen en Bruno tikte de bal tegen de netten: 1-1.

STVV kwam bijna op voorsprong dankzij Reitz, maar zijn poging ging naast. Even later werd ook een doelpunt van Bruno afgekeurd voor offside. Zo bleef de eindstand bij 1-1.