Walsh na bekerwinst Mechelen op Kortrijk: “Alles kan, we moeten erin geloven”

Walsh na bekerwinst Mechelen op Kortrijk: “Alles kan, we moeten erin geloven”

12-01-2023 09:46
1

KV Mechelen en KV Kortrijk speelden op woensdagavond de eerste kwartfinale van de Beker van België. Malinois trok aan het langste eind nadat de ploeg van steven Defour in de 90e minuut de 0-1 binnenschoot. 

Sandy Walsh wist dan toch de ban te breken. KV Kortrijk blijft met lege handen achter. Mechelen plaatst zich bij de laatste vier. Een deugddoende overwinning voor Defour en co, die hun seizoen mogelijk toch wat kleur kan geven.

Na afloop van het bekerduel ging de doelpuntenmaker in gesprek met Sporza. "Het is een geweldig gevoel om dat winnende doelpunt te maken”, klonk het bij de verdediger van KV Mechelen. “Zeker na afgelopen zondag. Het is super dat we hier met zoveel fans konden vieren. Het was een echte bekerwedstrijd. Dat hoeft niet altijd mooi te zijn, enkel winnen telt”, getuigt Walsh. 

Voor de wedstrijd wist Walsh dat Kortrijk zich zeker niet zomaar gewonnen zou geven. De ploeg van Bernd Storck was de laatste weken bezig aan een goede reeks. “Als je dat dan op Kortrijk kan doen, een ploeg die de laatste weken goed bezig is, is dat knap. Of de beker nu een echt doel wordt? Je wil altijd zo ver mogelijk raken. Alles kan, we moeten erin geloven."