Vossen opnieuw ploegmaat van Vormer: Club Brugge is buiten categorie in België

Vossen opnieuw ploegmaat van Vormer: "Club Brugge is buiten categorie in België"

08-01-2023 10:44
12

Ruud Vormer verliet deze winter Club Brugge en ging aan de slag bij SV Zulte Waregem. Daar is hij opnieuw ploegmaat van Jelle Vossen geworden, die hem de club inmiddels ook heeft leren kennen.

De twee heren wonen op slechts enkele honderden meters van elkaar en kennen elkaar bijzonder goed na hun periode bij Club Brugge. Vormer moet bij Essevee voor punten gaan zorgen, maar Vossen weet dat de Nederlander zich ook zal moeten aanpassen. "Zulte Waregem is een heel leuke club. Maar Club Brugge is op alle vlakken buiten categorie in België", vertelt Vossen in Krant van West-Vlaanderen.

Vossen is alvast bijzonder tevreden met de komst van Vormer en wil de Nederlander dan ook graag helpen. "Het is leuk voor Ruud dat ik er ben, zo kon ik hem wegwijs maken in het complex. Dat hij mij kent, kan zijn integratie alleen maar vlotter laten verlopen", geeft Vossen aan.

De aanvaller gelooft ook dat Vormer de club nog kan helpen en zou mee de degradatie behoeden. "Met zijn komst toont de club dat het geloof in het behoud er absoluut is", aldus de aanvaller.