'Toen ik de teksten van Neymar zag brak mijn hart, ik heb me ook zo gevoeld'

'Toen ik de teksten van Neymar zag brak mijn hart, ik heb me ook zo gevoeld'

14-12-2022 23:20
2

Het hart van Ronaldo is 'gebroken' door Neymar. De oud-spits ziet hoe zijn landgenoot lijdt onder de Braziliaanse uitschakeling op het WK. Ronaldo beveelt Neymar daardoor een gesprek met een psycholoog aan.

Nadat Brazilië in de kwartfinale strandde op het WK, liet Neymar op Instagram weten dat hij 'gebroken' is. Ronaldo voelt mee met de aanvaller van Paris Saint-Germain. "Ik denk dat Neymar het beste op zoek kan gaan naar psychische hulp", laat de voormalig PSV'er optekenen door Braziliaanse media.

"Ik vind het belangrijk dat er gelet wordt op de mentale gesteldheid van onze spelers, bij een WK zijn de ogen van de hele wereld namelijk op je gericht", vervolgt Ronaldo. "Toen ik de teksten van Neymar voorbij zag komen, brak mijn hart. Ik heb me namelijk ook zo gevoeld. Ik wil hem helpen. In mijn tijd werd er weinig over gesproken, maar nu is de hulp wel beschikbaar."

Ronaldo weet als geen ander dat de verwachtingen van de Brazilianen altijd hoog zijn bij eindtoernooien. "Maar Neymar heeft zijn waarde al bewezen. Iedereen wil wereldkampioen worden, maar dat is geen eenvoudige opgave."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie