Anderlecht-target Beljo ziet transfer wel zitten: Klaar voor volgende stap

Anderlecht-target Beljo ziet transfer wel zitten: "Klaar voor volgende stap"

07-12-2022 21:15
6

Bij RSC Anderlecht gaat men de komende transferperiode op zoek naar versterking en hoopt men onder andere een nieuwe spits te vinden. Dat zou weleens Dion Drena Beljo kunnen worden.

De twintigjarige Kroaat komt in eigen land momenteel uit voor NK Osijek en is daar één van de uitblinkers. Hij wist zich ook in de kijker te spelen van flink wat buitenlandse clubs, waaronder Anderlecht. Beljo zelf ziet een nieuwe stap ook zitten.

"Als er nu iets heel interessants opduikt, waarom niet? Ik ben klaar voor de volgende stap', geeft hij aan bij Transfermarkt. "Maar ik zal niets overhaasten. Mochten er in de winter geen geschikte opties zijn, dan blijf ik hard aan mezelf werken en tot de zomer alles geven om succesvol te zijn met Osijek", aldus Beljo.

De interesse in Beljo is echter niet min. Zo worden ook Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, Galatasaray, Sampdoria en West Ham United genoemd als potentiële bestemmingen voor Beljo, die bij Osijek dit seizoen goed was voor negen doelpunten en twee assists in negentien partijen.