Leko keert ooit terug naar België: Dat ga ik zeker doen

Leko keert ooit terug naar België: "Dat ga ik zeker doen"

01-12-2022 15:15
5

RSC Anderlecht is de laatste weken op zoek geweest naar een nieuwe trainer en werd gelinkt aan verschillende namen. Onder andere Ivan Leko was naar verluidt een kandidaat. Hij laat zich nu uit over die interesse.

De voormalige trainer van Club Brugge en Royal Antwerp FC was één van de eerste coaches die werd gelinkt aan Anderlecht na het ontslag van Felice Mazzu. In Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over die interesse. Hij droomt alvast van een terugkeer naar België.

"Ik heb vorige winter mijn contract verlengd in China. Of ik zeker blijf? In voetbal weet je het nooit. Eerlijk, in mijn hoofd maak ik geen plannen. Het seizoen goed afsluiten en dan zien we wel", gaf hij aan.

"Kijk, ik hield ervan om trainer te zijn in België. Bij Club en Antwerp, maar ook bij STVV. Het is fantastisch om in Shanghai te werken, alleen is het niet ideaal op familiaal vlak. Wanneer ik terugkom, weet ik niet, maar ik zal zeker terugkomen. En dan zal ik opnieuw alles geven om de Belgische clubs en spelers beter te maken", aldus Leko.

Anderlecht lijkt echter niet de volgende ploeg van Leko te gaan worden. De Brusselaars kiezen naar verluidt voor Brian Riemer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie