Martinez sneert naar media: “Die heeft een owngoal gescoord, een genie”

Martinez sneert naar media: “Die heeft een owngoal gescoord, een genie”

30-11-2022 12:28
50

De Rode Duivels komen de laatste tijd negatief in het nieuws. De groep zou met elkaar in de clinch liggen en de sfeer is naar verluidt onder nul. Bondscoach Roberto Martinez gaf een persconferentie.

De Rode Duivels moeten vol aan de bak tegen Kroatië. "Niet is veranderd voor ons. We zijn niet blij met onze prestaties in de eerste twee wedstrijden. Tegen Marokko was het de eerste keer dat we verloren met twee goals verschil op een groot toernooi. Nu moeten we onze verantwoordelijkheid opnemen.”

Martinez geeft toe dat de media invloed had op de groep. “Misschien hebben we te veel geluisterd naar wat de buitenwereld zei. Er zijn media die graag op fake of negatief nieuws springen in plaats van het meest getalenteerde team in de geschiedenis van het Belgisch voetbal te steunen. Hopelijk kunnen de échte fans er nog van genieten."

De Spanjaard sneert naar de media. "Ik weet niet waar die verhalen vandaan komen of wie ze naar buiten brengt. Die persoon heeft een owngoal gescoord voor België en geprobeerd om zijn eigen WK te winnen in plaats van het team te steunen. Die persoon is een genie. (cynisch) Ik zou als Belgische journalist liever mijn land steunen”, citeert Het Laatste Nieuws.