OFFICIEEL: Komen en gaan bij Oostende, exit Caen en Deschacht, Belinger in

OFFICIEEL: Komen en gaan bij Oostende, exit Caen en Deschacht, Belinger in

29-11-2022 17:08

Gino Caen en Wesley Deschacht moeten op zoek naar een nieuwe job. KV Oostende bedankte de twee assistenten. Ondertussen haalde KVO Alexander Belinger als nieuwe assistent-coach in huis.

Oostende houdt keepertrainer Eberhard Trautner en fysiektrainer Korneel Deceuninck aan boord, maar laat wel Caen en Deschacht gaat. “We zijn Wesley en Gino dankbaar voor hun bijdragen aan onze club maar we willen een volledig nieuwe start nemen. Dat deden we al met Dominik Thalhammer en Dennis Barasnowski", laat Gauthier Ganaye weten. 

Belinger is dan weer nieuw aan de kust. Samen met Barasnowski zal hij de taak van video-analist verdelen. "Met deze vernieuwde staf hebben we één doel voor ogen en dat is onze speelstijl met veel pressing en intensiteit verder implementeren zodat we klaar zijn om een goede tweede seizoenshelft te spelen."

De nieuwe staf met Thalhammer als T1 werkt dinsdag in Spanje zijn eerste werkdag af. Tot en met zondag verblijft KV Oostende in Murcia. Daar speelt het ook een oefenmatch tegen het Nederlandse PEC Zwolle.