Onana na zure nederlaag bij Rode Duivels: Zwaar voor de moraal

Onana na zure nederlaag bij Rode Duivels: "Zwaar voor de moraal"

27-11-2022 19:44 Laatste update: 19:38
17

Amadou Onana speelde een sterke wedstrijd bij de Rode Duivels, maar werd op het uur vervangen. Hij moest dus toekijken hoe Marokko de drie punten pakte. Dat viel hem duidelijk zwaar.

"Ik sta hier met een slecht gevoel", vertelde hij na de partij aan Het Nieuwsblad"Ik denk dat we controle over de wedstrijd hadden, maar jammer genoeg kregen we toch de 0-1 binnen. Ze hebben eigenlijk geen echte kans gehad, maar dit is zwaar voor de moraal."

Onana zag geen problemen met zijn wissel. "Youri is goed ingevallen, dus ik kan er niets over zeggen. Hij heeft zijn job gedaan, net als Axel. Gewoon jammer, man. Het is gewoon jammer. Of we te weinig creëerden? Ik moet de wedstrijd herbekijken om daarop te kunnen antwoorden. Mijn gevoel tijdens de wedstrijd was goed. We hebben goede kansen gehad. Tegen Kroatië moeten we ons 100% gooien. We hebben geen andere keuze, gewoon alles geven."

Onana kan zelf overigens niet meedoen tegen Kroatië. Hij pakte zijn tweede gele kaart tegen Marokko en is dus geschorst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie