'Club Brugge krijgt belangrijke update over mogelijke transfer van Berge'

'Club Brugge krijgt belangrijke update over mogelijke transfer van Berge'

25-11-2022 21:30
16

Club Brugge ging afgelopen zomer vol voor de komst van Sander Berge en heeft hem nog steeds niet uit het vizier. De Noor blijft voor Blauw-Zwart een optie, al wordt zijn komst zo goed als onmogelijk.

Club Brugge wilde afgelopen zomer nog bijzonder diep voor Berge gaan en lijkt met het oog op de komende belangrijke maanden nog op zoek te gaan naar versterking op het middenveld. Miha Zajc wordt genoemd, terwijl ook Berge een optie blijft. Volgens YorkshireLive moet Club Brugge echter de hoop op de komst van Berge opbergen.

Bij de Engelse bron valt dan wel te lezen dat een vertrek van Berge bij Sheffield United niet is uitgesloten, maar dat geïnteresseerde clubs diep in de buidel moeten tasten. Zo klinkt het dat Sheffield niet wil wijken van de opstapclausule van 35 miljoen euro, wat iets te gortig is voor de Bruggelingen.

Daarnaast zou Berge voorlopig ook nog niet denken aan een terugkeer naar België. Hij wil liefst in de Premier League spelen. Door een transfer of door de promotie af te dwingen met Sheffield United.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie