Ronaldo haalt uit naar Rooney in veelbesproken interview: 'Ik zie er beter uit...'

Ronaldo haalt uit naar Rooney in veelbesproken interview: 'Ik zie er beter uit...'

14-11-2022 09:02 Laatste update: 07:45
1

Cristiano Ronaldo laat in het veelbesproken interview met de Britse journalist Piers Morgan ook geen spaan heel van Wayne Rooney. De Portugese vedette is zwaar teleurgesteld in zijn oude ploeggenoot.

Rooney uitte vorige week kritiek op Ronaldo, wiens recente gedrag volgens de huidige trainer van DC United absoluut niet door de beugel kan. "Ik weet niet waarom hij me zo bekritiseert...", verklaart Ronaldo. "Waarschijnlijk omdat hij zijn carrière heeft beëindigd en ik nog steeds op hoog niveau speel."

De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar deelt vervolgens nog een sneer uit. "Ik ga niet zeggen dat ik er beter uitzie dan hij, maar het is wel waar...", aldus Ronaldo, die tussen 2004 en 2009 liefst 206 officiële wedstrijden aan de zijde van Rooney speelde. De topscorer aller tijden van Engeland zei in de zomer ook al dat Manchester United beter af is zonder Ronaldo.

De opvallende 'meltdown' van Ronaldo op de Engelse televisie houdt de voetbalwereld sinds zondagavond in zijn greep. Hij zei 'geen respect' te hebben voor Erik ten Hag, kraakte Ralf Rangnick en beweerde dat de tijd heeft stilgestaan op Old Trafford sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie