Hazard heeft een wel erg jammerlijke statistiek: “Madrid weet niet wat te doen”

Hazard heeft een wel erg jammerlijke statistiek: “Madrid weet niet wat te doen”

05-11-2022 14:01
31

De Rode Duivel mistte woensdagavond de wedstrijd tegen Celtic met een dijbeenblessure, maar is ondertussen opnieuw aan het trainen. De Rode Duivel kreeg wel opnieuw wat kritiek over zich heen nadat hij een jammerlijke statistiek op zijn naam heeft staan. 

Eden Hazard is uitgesloten van de wedstrijd bij Real Madrid tegen Celtic in de Champions League. Minder dan drie weken voor het WK in Qatar, staat hij gelukkig weer op het trainingsveld. Het Spaanse dagblad AS wijst op een verschrikkelijke statistiek voor de Belg.

Hazard heeft al 72 wedstrijden gemist door blessures sinds hij in de zomer van 2018 bij de club tekende. Dat is hetzelfde totaal als het aantal wedstrijden dat hij voor Real Madrid heeft gespeeld. Voor elke wedstrijd die hij sinds zijn komst heeft gespeeld, heeft hij er één gemist door een blessure.

"Real Madrid weet in alle opzichten niet wat het met Hazard aan moet," schrijft AS. "Zijn marktwaarde is praktisch nul, want zijn zeer hoge salaris is niet terug te verdienen en in sportief opzicht is hij gewoon een toeschouwer."