Anderlecht deelt belangrijk nieuws over beschikbaarheid Kana, Raman en Duranville

Anderlecht deelt belangrijk nieuws over beschikbaarheid Kana, Raman en Duranville

18-10-2022 14:44
2

RSC Anderlecht zal het de komende weken zonder enkele pionnen moeten doen. Benito Raman, Julien Duranville en Marco Kana zijn out met een blessure, klinkt het.

De voorbije partijen deed Felice Mazzu geen beroep op Raman bij Anderlecht. Daar is ook een goede reden voor, zo blijkt. De club kondigt op de officiële kanalen namelijk aan dat Raman een blessure aan de hamstrings heeft, waardoor hij niet beschikbaar was. De aanvaller is inmiddels wel gestart met een intensief revalidatieprogramma, maar is nog even uit de roulatie.

Verder is er ook nog nieuws over Kana, die al even sukkelt met een chronisch bekkenprobleem. Bij Anderlecht heeft men in onderling overleg dan ook besloten om tot een chirurgische ingreep over te gaan. Kana zal daardoor minstens tot het einde van de heenronde niet meer in actie kunnen komen voor Anderlecht.

Daarnaast heeft ook Julien Duranville last van een blessure die hij opliep in de partij tegen KV Mechelen. Anderlecht geeft aan dat de jonge aanvaller binnenkort wel weer de trainingen zal hervatten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie