'Anderlecht gaat aan het werk en zoekt nu al naar een nieuwe spits'

'Anderlecht gaat aan het werk en zoekt nu al naar een nieuwe spits'

18-10-2022 15:46
65

Heel wat Belgische clubs bereiden zich al voor op de wintertransferperiode en zullen daarin op zoek gaan naar versterking. Ook RSC Anderlecht, dat heeft geoordeeld wel wat nieuws te kunnen gebruiken.

Eerder gaf Silvio Proto nog aan dat Anderlecht op zoek moet gaan naar een nieuwe linkerflank, maar volgens Sudinfo heeft men bij paars-wit andere plannen. Zo wordt de komende transferperiode een nieuwe spits de absolute prioriteit voor Anderlecht, meldt het dagblad.

Anderlecht nam afgelopen zomer afscheid van Joshua Zirkzee en verving de Nederlander met Fabio Silva en Sebastiano Esposito. Die eerste kon wel al overtuigen, maar voorlopig viel Esposito helemaal door de mand bij Anderlecht. De kans dat hij ook definitief wordt overgenomen lijkt bijzonder klein.

Ook Benito Raman kent een bijzonder matig seizoen een Mario Stroeykens en Lucas Stassin worden nog niet helemaal klaar geacht voor het grote werk. Bij Anderlecht gaat men naar verluidt dan ook op zoek naar een nieuwe aanvaller die het werk wat kan verlichten voor Silva. Van spelers zoals Raman en mogelijk ook Esposito wordt er dan weer afscheid genomen.