Leye laat zich uit over een mogelijk ontslag bij Zulte Waregem

Leye laat zich uit over een mogelijk ontslag bij Zulte Waregem

2 oktober - 16:32
2

Ook tegen KVC Westerlo liep het verkeerd af voor SV Zulte Waregem, dat met 2-0 onderuit ging. Intussen blijft de club achter met een 5 op 30. Vreest coach Mbaye Leye ook voor zijn job?

Het zou niet verrassend zijn dat men bij Essevee nu al uitkijkt naar een nieuwe trainer. Leye vreest ondanks de slechte resultaten toch nog niet voor zijn job. "Neen, maar ik begrijp de vraag", klinkt het bij Sporza. "Het zijn de resultaten die tellen in het voetbal, dat weet ik ook, maar deze ploeg hangt nog goed aan mekaar. Dat heeft iedereen gezien."

Volgens hem had Essevee dit seizoen ook al flink wat meer punten verdiend. "Ik val in herhaling: het ontbreekt ons aan geluk", geeft Leye aan. "Na zes minuten hadden we al drie kansen bij mekaar gevoetbald, maar telkens pakte Bolat uit met een onmogelijke save. Dan is het moeilijk om een wedstrijd te winnen."

De coach geeft de moed dan ook niet op, maar beseft dat het wel beter moet. "Het moet een keer in ons voordeel uitvallen", hoopt Leye. "We laten goeie dingen zien, nu wordt het zaak om zelf eens de score te openen. Dan hollen we niet altijd achter de feiten aan", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie