'FC Barcelona ziet opvolger Busquets bij Wolverhampton rondlopen'

'FC Barcelona ziet opvolger Busquets bij Wolverhampton rondlopen'

30 september - 08:59
3

Rúben Neves geldt als een belangrijke kandidaat om volgend seizoen naar FC Barcelona te komen. De Portugese middenvelder van Wolverhampton Wanderers moet Sergio Busquets op het Catalaanse middenrif opvolgen.

Neves prijkt op de voorpagina van de Catalaanse krant SPORT en geldt als 'favorito' om Busquets te doen vergeten. Barcelona was al eerder geïnteresseerd in de diensten van de 25-jarige middenvelder, die toen financieel niet haalbaar bleek. In de zomer van 2023 ligt dat anders, aangezien het contract van Neves bij Wolves medio 2024 afloopt.

Barça had in eerste instantie Real Sociedad-middenvelder Martín Zubimendi in het vizier, maar diens broodheer wilde hem niet kwijt. Zubimendi heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro in zijn contract, waardoor Barcelona goedkopere opties bekijkt.

Hoewel het nog niet zeker is dat Busquets na dit seizoen vertrekt uit Catalonië, wijst het daar wel op. Spaanse media rekenen er niet op dat de 34-jarige Spanjaard zijn aflopende contract verlengt. Inter Miami wordt genoemd als een mogelijke nieuwe bestemming. Met Frenkie de Jong heeft Barcelona een geschikte opvolger van Busquets in huis, al willen de Catalanen het middenrif alsnog versterken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie