Scholes over transfer van Casemiro: Een hoop geld en een lang contract…

Scholes over transfer van Casemiro: "Een hoop geld en een lang contract…"

29 september - 22:40
3

Paul Scholes vraagt zich af of de komst van Casemiro uit de koker komt van Manchester United-manager Erik ten Hag. De Braziliaanse middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Real Madrid naar de Premier League

Ten Hag liet tijdens de afgelopen transferperiode meerdere malen weten naarstig op zoek te zijn naar een versterking voor op het middenveld. Christian Eriksen kwam, maar na de pijnlijke nederlagen tegen zowel Brighton & Hove Albion (1-2) als Brentford (4-0) bleek de behoefte aan nog een middenvelder zeker niet verdwenen. Uiteindelijk zette Casemiro zijn handtekening onder een contract tot medio 2026. Met de transfer was zo'n zeventig miljoen euro gemoeid. 

"Ik vond het geen goede transferperiode", zo laat United-icoon Scholes weten in het programma The Overlap. "De transfer van Casemiro is afgerond in twee dagen tijd. Ik vraag me af of deze transfer uit de koker komt van de manager. Een hoop geld en een lang contract…"

De international van Brazilië kwam tot nu toe in vijf duels in actie voor The Mancunians. Komende zondag moet blijken of hij opnieuw aan de bak mag. Dan gaat United op bezoek bij aartsrivaal Manchester City in wat voor Ten Hag het eerste Premier League-duel wordt in een kleine maand tijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie