Snelders bezorgd om Rode Duivels: Dat maakt de ploeg kwetsbaar

Snelders bezorgd om Rode Duivels: "Dat maakt de ploeg kwetsbaar"

25-09-2022 19:00
3

De Rode Duivels kunnen de Final Four nog halen als ze Nederland kloppen met vier goals verschil. Eddy Snelders ziet dat echter niet gebeuren. Hij zag te veel pijnpunten in de heenwedstrijd. 

"Ik zie het niet gebeuren, de pandoering klinkt nog heel hard na", aldus Snelders bij Sporza. "Maar dat is ook niet de belangrijkste doelstelling, denk ik. Het is noodzakelijker om meer te weten te komen over hoe het elftal draait met het oog op Qatar. Een klinkende overwinning tegen een tegenstander van een hoog niveau is dan natuurlijk welkom."

De Rode Duivels zullen het hoe dan ook niet makkelijk hebben. "De Belgen kunnen moeilijk de nul houden; dat hebben we tegen Wales ook weer gezien. Met De Bruyne houdt één man het elftal draaiende en dat maakt je als ploeg kwetsbaar. Het aantal toppers is ook geminderd. De vraag is nu vooral: komt er een doorstroming van nieuwe talenten en hoe zal die verlopen."

Na deze wedstrijd hebben de Rode Duivels nog één test voor het WK. Net voor het toernooi spelen ze nog een oefenpartij tegen Egypte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie