Bonucci loopt leeg na verlies Juventus: 'Ik maak me enorme zorgen'

Bonucci loopt leeg na verlies Juventus: 'Ik maak me enorme zorgen'

15-09-2022 08:11
2

Leonardo Bonucci is alles behalve blij met de huidige vorm van zijn club Juventus. Dat vertelt de ervaren verdediger woensdagavond tegen Prime Video. Volgens Bonucci moet er heel dringend iets veranderen bij Juventus.

"We hebben vandaag een wedstrijd verloren, die we nooit hadden mogen verliezen", vertelt een teleurgestelde Bonucci na de wedstrijd tegen Benfica (1-2). "Het is volledig terecht dat we worden uitgefloten door het publiek. In deze situaties ben ik als aanvoerder verantwoordelijk en moet ik iedereen te woord staan. We hebben nu een periode, waarin alles blijkbaar moeilijk is voor ons."

De verdediger maakt zich duidelijk zorgen over zijn club. In de Champions League staat Juventus na twee speelrondes op nul punten en in de Serie A staat de club vier punten achter op koploper Napoli. "Ik maak me zorgen over Juventus. We laten wedstrijden gewoon te snel uit onze handen glippen. Ik weet ook niet waarom en dat is het meest frustrerende van deze situatie."

Hoe het nu verder moet met Juventus is voor Bonucci ook een raadsel. Wel weet hij dat er in ieder geval niet opgegeven mag worden. "Er moet iets veranderen bij ons, dat is een ding wat zeker is. Er zijn veel spelers geblesseerd bij de club, maar daar moeten we de schuld niet aan geven. Het is de fout van iedereen rondom Juventus. We moeten nu gewoon onze mond houden, aan het werk gaan en vooruit kijken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie