Onana legt keuze voor Everton uit: “Alles voelde hier goed”

Onana legt keuze voor Everton uit: “Alles voelde hier goed”

8 september - 18:32
0

In een interview dat oorspronkelijk gepubliceerd werd in het wedstrijdprogramma van Everton, spreekt Amadou Onana over zijn transfer naar Everton en waarom "alles goed voelde".

De Rode Duivel speelde afgelopen speeldag in de Premier League nog een dijk van een wedstrijd in de derby tegen Liverpool FC. Hij hoopt dan ook verder te kunnen bouwen op die prestatie. Nu hij een contract voor vijf jaar heeft getekend bij de Toffees, heeft Onana zijn zinnen gezet op het opbouwen van een ‘legacy’ bij Everton.

Verschillende factoren hebben de beslissing van de middenvelder beïnvloed om zijn toekomst op lange termijn aan Everton te verbinden. Het was volgens Onana toch vooral zijn intuïtie die de doorslag gaf. Op die manier was het uiteindelijk een “makkelijke keuze.”

"De reputatie van Everton is er één van een grote club die om mensen geeft, dat was een belangrijk punt," zegt hij. "Alles voelde gewoon goed hier.” Het was duidelijk een keuze gebaseerd op het buikgevoel. Dat getuigt ook Onana. "Het is moeilijk uit te leggen, maar ik ben iemand die op zijn gevoel afgaat en daar baseer ik mijn beslissingen op.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie