Vormer aangeboden bij FC Utrecht: 'Heb hem laten weten dat hij hier welkom is'

Vormer aangeboden bij FC Utrecht: 'Heb hem laten weten dat hij hier welkom is'

19-08-2022 16:26
12

Bas Dost ziet Ruud Vormer graag naar FC Utrecht komen. De voormalig Club Brugge-spits ziet zijn oud-ploeggenoot worstelen en spreekt van een vervelende situatie.

Bij Blauw-Zwart kwam Dost binnen, toen Vormer er aanvoerder was.  "Ruud is een jongen die bij Brugge is binnengekomen als nobody en hij heeft zich daar opgewerkt tot de grote chef van het elftal", wordt hij geciteerd door De Telegraaf. "Hij heeft daar alles gewonnen, wat je in België kunt winnen. Als je dan ziet, dat hij niet eens meer bij de selectie zit, dan vind ik dat heel vervelend. Helaas is dat ook een onderdeel van voetbal."

Dost overkwam hetzelfde bij Sporting CP. De boomlange spits kreeg na drie jaar 'gezeur met de club'. "Dat zijn dingen die onvoorstelbaar zijn. Maar hij zal het moeten accepteren. Ruud is een grote jongen, die al meer heeft meegemaakt. Maar wat er nu gebeurt bij Brugge, verdient hij niet."

Vormer is bij Club Brugge op een zijspoor beland en komt niet meer in de plannen van de trainer voor. "Ik heb inderdaad contact met hem gehad en gezegd: kom naar FC Utrecht", onthult Dost. "Hij heeft genoeg opties, dus dat is helemaal aan hemzelf, maar ik heb hem wel laten weten, dat hij hier welkom is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie