Bruno vol vertrouwen: Ik geloof in een stunt tegen Club Brugge

Bruno vol vertrouwen: "Ik geloof in een stunt tegen Club Brugge"

18 augustus - 15:44
5

Club Brugge start zondag als torenhoog favoriet tegen KV Kortrijk. Massimo Bruno geeft zich echter niet zomaar gewonnen. De zomeraanwinst mocht vorig weekend zijn debuut maken voor de Kerels. 

"Ik weet dat het nog veel beter kan, maar ik was na de wedstrijd wel relatief tevreden", aldus Bruno bij Het Laatste Nieuws. “Het was een moeilijke wedstrijd, maar ik heb mij kunnen tonen aan de coach. Mijn blessure gooide helaas roet in het eten en eigenlijk ben ik nog altijd niet honderd procent fit. Na de training blijf ik vaak wat langer op het veld staan om volledig klaar te zijn voor de strijd. Ik hoop dat we een mooi jaar tegemoet gaan."

Puntenwinst tegen Club Brugge kan het seizoen kleur geven. "Het is de beste ploeg van het land en makkelijk wordt het allesbehalve. Maar we mogen onszelf niet onderschatten, want kansloos zijn we niet. Ik geloof in een stunt. Of ik klaar ben om te starten? Ik weet het niet. Het is de coach die beslist, maar ik hoop stiekem van wel."

KV Kortrijk kan punten gebruiken, want het is begonnen met 4 op 12. Het kon enkel winnen van hekkensluiter Seraing, dat nog geen enkel punt heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie