De Ketelaere maakt indruk op ex-voetballer Cassano: Hij is net zoals Pirlo

De Ketelaere maakt indruk op ex-voetballer Cassano: "Hij is net zoals Pirlo"

18 augustus - 08:47
15

Charles De Ketelaere mocht afgelopen weekend debuteren voor AC Milan. Hij kreeg negentien minuten in het deal tegen Udinese en wist meteen indruk te maken met enkele knappe acties. Antonio Cassano zag ook heel wat goede dingen van onze landgenoot.

Volgens de Italiaanse ex-voetballer bestaat er geen twijfel over dat De Ketelaere zal doorbreken bij AC Milan. Hij voorspelt een mooie toekomst voor onze landgenoot en vergelijkt hem ook al met enkele grote namen. "Hij is een valse trage die sneller denkt dan de anderen, zoals ook Pirlo dat was", klonk het bij Bobo TV.

"Wanneer ik hem zag spelen, moest ik vanwege zijn elegantie en kwaliteit denken aan Redondo, ook al was dat een middenvelder. Hij is een beetje een mix tussen Redondo en Guti", geeft Cassano nog aan.

Redondo maakte vooral in de jaren '90 naam en kwam van 1994 tot 2000 uit voor Real Madrid. Zijn laatste seizoenen als prof speelde hij bij AC Milan, maar wist hij door knieblessures nooit echt een basisplek af te dwingen. Guti is een ex-ploegmaat van Cassano en speelde samen met hem nog bij Real Madrid. De Spanjaard kwam van 1995 tot 2010 uit voor De Koninklijke.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie