Klopp reageert na kopstoot Nuñez: Zo moet hij zich niet gedragen

Klopp reageert na kopstoot Nuñez: "Zo moet hij zich niet gedragen"

16-08-2022 09:30
3

Liverpool-spits Darwin Nunez kreeg maandag in de wedstrijd tegen Crystal Palace een rode kaart en daarop blikte Jurgen Klopp terug. Volgens de T1 van Liverpool FC werd Nunez de hele tijd geprovoceerd, maar is het een zeer terechte rode kaart voor de Uruguayaanse spits.

Nunez deelde een kopstoot uit aan Crystal Palace-verdediger Joachim Andersen en kreeg meteen een rode kaart te zien.  "Ik heb het teruggezien en dat is een overduidelijke rode kaart", vertelde Klopp tegen Sky Sports. "Hij werd continu geprovoceerd, maar dat is niet hoe hij zich moet gedragen. Hij weet het zelf. Laat ik er nu niet te veel over zeggen. Het is geen reactie die je wilt zien. De verdedigers willen dat hij dit doet, maar dit is niet hoe je moet reageren. Ik weet niet hoe lang hij nu geschorst zal zijn", aldus de Duitse trainer van LFC.

Ook analist Gary Neville deed zijn zegje over het voorval. Hij noemde het 'verstandsverbijstering'. "We weten niet waarom hij dit heeft gedaan. Ik heb het zelf ook een paar keer gedaan en iedere keer vraag je je af waarom je het deed. Ik weet zeker dat Nuñez zijn excuses heeft aangeboden."

Oud-Liverpool-speler en analist Jamie Carragher had het over een nachtmerrie. "Een verschikkelijke start voor hem bij Liverpool en voor Klopp. Hij probeert hem juist in te passen in het team. Je bent zo een week of vijf verder na zijn schorsing."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie