AS verklaart waarom Hazard geen minuten kreeg in de Supercup

AS verklaart waarom Hazard geen minuten kreeg in de Supercup

11 augustus - 13:35
20

Eden Hazard speelde niet in de Europese Supercup tegen Eintracht Frankfurt, ondanks het feit dat veel fans wel verwacht hadden dat hij zou spelen. Hazard was namelijk in goede doen tijdens het voorseizoen.

In de voorbereidingen heeft Hazard hard gewerkt om weer in goede fysieke conditie te komen, maar hij verliet de bank van Real Madrid niet tijdens de Europese Supercup. De mannen van Carlo Ancelotti overklaste de Duitse ploeg gemakkelijk dankzij doelpunten van David Alaba en Karim Benzema.

Niet spelen was een nieuwe teleurstelling voor Hazard. Volgens de krant AS had Carlo Ancelotti een goede reden om niet te starten met de aanvoerder van de Rode Duivels. Hij vond dat de Supercup het hoogtepunt was van het seizoen 2021-2022 en daarom besloot hij dezelfde spelers terug te halen die vorig jaar schitterden.

Hazard, die lange tijd geblesseerd was en vaak op de bank zat als hij fit was, heeft toegegeven dat hij weinig heeft bijgedragen aan de verschillende successen van Madrid in de Champions League of La Liga. Hazard zal nu tot zondagavond moeten wachten om mogelijks met zijn ploegmaats het veld op te gaan in Almeria.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie