‘KAA Gent hoopt met Raman opvolger voor Tissoudali binnen te halen’

‘KAA Gent hoopt met Raman opvolger voor Tissoudali binnen te halen’

07-08-2022 10:31 Laatste update: 20:05
82

Het is bij RSC Anderlecht nog maar de vraag of Benito Raman bij de club zal blijven. De Brusselaars staan alvast open over een vertrek van de aanvaller.

Met dat bericht komt MSV Foot naar buiten. Raman werd afgelopen zomer nog maar door RSC Anderlecht overgenomen van Schalke 04, maar kan bij een goed bod toch vertrekken. De club hoopt op een som tussen de 3 en 3,5 miljoen euro te vangen voor de spits. Van concrete interesse is er echter nog geen sprake.

De kans is ook klein dat Raman weigerachtig staat tegenover een vertrek bij paars-wit. Vorig seizoen gaf hij al aan niet langer bankzitter te willen zijn, maar ook onder Felice Mazzu is de aanvaller verre van zeker van een basisplek. Onder andere Sebastiano Esposito en Fabio Silva genieten voorlopig de voorkeur.

De 27-jarige Raman, die bij Anderlecht nog een contract tot medio 2024 heeft, kwam tot dusver aan twaalf doelpunten in 44 partijen voor de club.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Benito Raman in beeld is bij KAA Gent om de geblesseerde Tarik Tissoudali op te volgen. De aanvaller heeft al een verleden bij de Buffalo’s en zit momenteel op een dood spoor bij Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie