'Manchester United zag geen graten in Ronaldo die vroegtijdig het stadion verliet'

'Manchester United zag geen graten in Ronaldo die vroegtijdig het stadion verliet'

01-08-2022 20:25
1

Na de oefenwedstrijd tussen Manchester United en Rayo Vallecano vertrok Cristiano Ronaldo al voor het einde van de wedstrijd uit Old Trafford. Volgens het Engelse Daily Mail vindt Manchester United de actie van de Portugees geen enkel probleem.

In de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Rayo Vallecano stond Ronaldo 45 minuten tussen de lijnen. Het waren de eerste wedstrijden die de 37-jarige Portugees speelde in de voorbereiding. Ronaldo besloot nadat hij gewisseld werd om het stadion eerder te verlaten. Over deze kwestie wilde United eerder niets kwijt in de media, maar maandag liet de clubleiding toch weten dat ze dit geen enkel probleem vonden.

De reden dat Ronaldo pas in de laatste wedstrijd zijn eerste minuten van deze oefencampagne maakte, was naar verluidt de vertrekwens van de Portugese superster. Ronaldo zou willen vertrekken bij the Mancunians, mede omdat ze dit seizoen geen Champions League zullen spelen. Manchester United wil Ronaldo koste wat kost aan boord houden. De oefenwedstrijd tussen Rayo Vallecano en Man. United eindigde in 1-1.