Nieuwe start voor Standard? Iedereen komt trainen met de glimlach

Nieuwe start voor Standard? "Iedereen komt trainen met de glimlach"

28-07-2022 14:16
6

Standard is aan de competitie begonnen met een 2-2 tegen KAA Gent. Nieuwkomer Noah Ohio (19) is klaar om het slechte seizoen door te spoelen. Hij gelooft alvast rotsvast in coach Ronny Deila. 

"Hij was een bepalende factor", benadrukt Ohio bij Het Laatste Nieuws. "De trainer legde me uit hoe hij me ging gebruiken in het team. Zijn visie beviel me. Kijk, dit is een geweldige club met uitstekende faciliteiten. We willen Standard weer brengen naar waar het hoort."

Standard moet wel een negatieve spiraal doorbreken. "Of de slechte prestaties van vorig seizoen en de vele veranderingen binnen de club me niet afschrikken? Helemaal niet. Het kan mij niet schelen wat hier in het verleden is gebeurd. Ik was er niet bij. M’n ploegmaats zeggen allemaal dat ze de bladzijde willen omdraaien. Standard wil vooruit. En Deila is een geweldige cultuur aan het opbouwen. Iedereen komt trainen met de glimlach, iedereen is gemotiveerd", besluit Ohio. 

Ohio lag vorig seizoen nog onder contract bij RB Leipzig, dat hem uitleende aan Vitesse en Austria Wien. Daarvoor zat hij in de jeugdopleiding van achtereenvolgens Man United én Man