'Mourinho wil Manchester United-verdediger naar AS Roma halen'

'Mourinho wil Manchester United-verdediger naar AS Roma halen'

26-07-2022 10:00
1

Zeven wedstrijden in alle competities, dat is de balans van het afgelopen seizoen van Eric Bailly bij Manchester United. Bailly zou Man. United nu kunnen verlaten na interesse van van AS Roma en volgens Sky Sports is Bailly geïnteresseerd in de overstap naar Rome.

De Ivoriaanse verdediger was in 2016 de eerste aankoop van Mourinho als trainer van Manchester United, maar wist op Old Trafford nooit uit te groeien tot een vaste basisspeler. Onder de nieuwe trainer EriK Ten Hag lijkt die status niet te veranderen, waardoor hij zou mogen vertrekken.

Mourinho heeft wel oren naar een hereniging met Bailly, meldt Sky Sports. Een bod van twaalf miljoen euro zou genoeg kunnen zijn om Manchester United te overtuigen. Zes jaar geleden betaalden The Red Devils nog veertig miljoen euro voor Bailly, die toen overkwam van Villarreal.

Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Victor Lindelöf en aanvoerder Harry Maguire worden vermoedelijk de vier belangrijkste centrumerdedigers Bij Manchester United. Phil Jones en Axel Tuanzebe mogen net als Bailly bij een goed bod vertrekken.