Beerschot had met De Laet opvallende supporter: Hoopte op hun redding

Beerschot had met De Laet opvallende supporter: "Hoopte op hun redding"

21-07-2022 14:47
1

Geen Antwerp-Beerschot meer dit seizoen, tot de grote teleurstelling van Ritchie De Laet. De verdediger is een Antwerp-man in hart en nieren, maar supporterde aan het einde van afgelopen seizoen ook stiekem een beetje voor Beerschot.

"Ik vind het echt jammer dat Beerschot gezakt is", vertelt De Laet bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik hoopte tot het laatst dat ze zich zouden redden. Dat zijn de wedstrijden die je wilt spelen", geeft de verdediger van Antwerp aan.

De Laet had dan ook liever Beerschot in Eerste Klasse A zien blijven spelen. Zelfs als Antwerp-speler. "Iedereen weet wat Antwerp-Beerschot betekent. Voor mij is die derby net zo geladen als voor andere supporters en ik ben daar ook altijd open over", klinkt het.

In de buurt van Beerschot komt De Laet liever niet. "Buiten dat ik mijn bompa daar ga bezoeken, probeer ik daar zo min mogelijk te komen. Met de derby's van de afgelopen jaren wil ik de problemen niet opzoeken. Ik heb geen zin om terug te komen met een een kapotte auto of iets dergelijks", besluit hij.