OFFICIEEL: Rabbi Matondo (ex-Cercle Brugge) heeft transfer te pakken

OFFICIEEL: Rabbi Matondo (ex-Cercle Brugge) heeft transfer te pakken

10-07-2022 11:44 Laatste update: 10-07-2022 11:44
7

Geen Rabbi Matondo meer bij Cercle Brugge, die aast op een transfer. Even werd de Welshman gelinkt aan Club Brugge, maar zijn toekomst ligt nu bij het Schotse FC Rangers te liggen.

Zo weet men bij Sky Sports Scotland dat Rangers dicht bij een akkoord staat met Schalke 04, dat Matondo vorig seizoen uitleende aan Cercle Brugge. Verschillende clubs dachten aan de komst van Matondo, waaronder ook Club Brugge, maar hij zal nu richting Schotland verhuizen.

Bij de Schotse topclub hoopt hij zich nog meer in de kijker te kunnen spelen van de bondscoach van Wales en een volgende stap te zetten in zijn carrière. Matondo maakte er nooit een geheim van dat hij ervan droomt om ooit in de Premier League te kunnen spelen.

De vleugelspeler uit Wales werd vorig seizoen uitgeleend van Schalke 04 aan Cercle Brugge en scoorde negen doelpunten in 26 optredens. Cercle kon het zich niet veroorloven om de optie tot koop te lichten.

Update: Rangers heeft de komst van Rabbi Matondo bekendgemaakt. De aanvaller van Cercle Brugge werd ook genoemd bij onder meer Club Brugge, maar verlaat aldus Schalke 04 voor Schotland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie