UPDATE: 'Antwerp grijpt mis, Richards is op weg naar de Premier League'

UPDATE: 'Antwerp grijpt mis, Richards is op weg naar de Premier League'

07-07-2022 15:44 Laatste update: 09-07-2022 18:20
3

Bij Royal Antwerp FC is men bijzonder ambitieus en heeft men al flink wat grote transfertargets op het lijstje staan gehad. Daar is Omar Richards van Bayern München er één van. Al wordt zijn komst geen makkie.

Antwerp is nog op zoek naar een nieuwe linksachter en daarvoor denkt het onder andere aan Richards. De 24-jarige linksachter kan Bayern München verlaten, dat een som van rond de twaalf miljoen euro verlangt voor de Engelsman.

Zijn komst wordt echter geen makkie. Niet alleen is Richards een dure vogel, inmiddels hebben verschillende andere ploegen ook interesse getoond. De Turkse journalist Ekrem Konur weet namelijk dat inmiddels ook Nottingham Forest en Olympique Lyon zich bij Bayern hebben gemeld voor Richards.

De kans dat Antwerp Richards ook in huis haalt, wordt daardoor nog wat kleiner. Eerder toonde het ook nog interesse in Guus Til, maar die koos voor PSV.

Update: Volgens Fabrizio Romano moet Antwerp niet langer meer rekenen op de komst van Omar Richards. De Italiaanse journalist meldt dat de linksachter op weg in naar Nottingham Forest. De ploeg, die komend seizoen na 23 jaar weer in de Premier League zal spelen, betaalt Bayern München tien miljoen euro om Richards over te nemen.