'Charleroi toonde interesse, maar gaat toch niet voor komst Prevljak en Rezaei'

'Charleroi toonde interesse, maar gaat toch niet voor komst Prevljak en Rezaei'

07-07-2022 14:17

Bij Sporting Charleroi is men na het vertrek van Vakoun Bayo nog op zoek naar een nieuwe spits. Even dacht men aan de komst van Kaveh Rezaei en Smail Prevljak. Maar zij zullen het toch niet worden.

Met dat nieuws komt men bij La Dernière Heure naar buiten. Door het vertrek van Bayo heeft Charleroi een nieuwe spits nodig en had/heeft het dan ook verschillende namen op het verlanglijstje staan. Julien Ngoy was één van die namen maar hij koos voor KV Mechelen.

Ook Rezaei was één van de namen op het lijstje. De Iraniër brak door bij Charleroi en speelde zich in de kijker van Club Brugge, dat zo'n vijf miljoen euro voor hem betaalde. Daar wist hij niet te overtuigen en ook uitleenbeurten aan Charleroi en een transfer naar Oud-Heverlee Leuven hielpen niet. Inmiddels is hij een vrije speler, maar zal hij dus niet terugkeren naar Charleroi.

Verder stond ook Prevljak op het lijstje, die de voorbije jaren wist te overtuigen bij KAS Eupen. De Bosniër staat ook op het punt om die club ook te verlaten. Richting Charleroi zal hij echter niet verhuizen. Zo zoekt men bij de club eerder naar een explosief en snel type met diepgang. Een profiel waar Prevljak niet in past.