'Vandeputte (ex-KAA  Gent) speelt zich in de kijker van twee Italiaanse clubs'

'Vandeputte (ex-KAA Gent) speelt zich in de kijker van twee Italiaanse clubs'

07-07-2022 16:30

Flink wat Belgische clubs blijven zoeken naar de volgende landgenoot om hun te versterken. Daar kan Jari Vandeputte er één van zijn, al lijkt die vooral in Italië te gaan blijven. Flink wat ploegen tonen namelijk interesse in de middenvelder.

Het jeugdproduct van KAA Gent staat momenteel op de loonlijst van Vicenza, dat hem het voorbije seizoen uitleende aan de Italiaanse Derdeklasser Catanzaro. Daar was hij goed voor zeven doelpunten en zestien assists in de Serie C en wist hij zich ook in de kijker te spelen.

Vandeputte kan nu een stapje hogerop zetten en richting de Italiaanse tweedeklasser Perugia verhuizen, dat de middenvelder graag in huis wil halen. Daarnaast heeft ook Palermo het vizier gericht op onze landgenoot, valt te lezen in Italiaanse media.

Of Vicenza Vandeputte ook zal laten gaan, is nog maar de vraag. De club degradeerde zelfs naar de Serie C en wil de middenvelder dan ook graag houden. Vandeputte heeft echter nog maar een contract tot eind volgend seizoen. Voor de middenvelder wordt het dus een belangrijke transferzomer.