Kompany is ambitieus: “Gesprekken voeren met topclubs en hun grootste talenten”

Kompany is ambitieus: “Gesprekken voeren met topclubs en hun grootste talenten”

28 juni - 13:14 Laatste update: 13:03
16

De voormalige trainer van RSC Anderlecht Vincent Kompany is gestart aan een nieuw avontuur in Engeland. Bij Burnley FC moet Kompany meteen volop aan de bak in de zomermercato. De voormalige Rode Duivel is ambitieus. Dat lezen we in The Burnley Express

Kompany heeft geen schrik om topclubs te benaderen om enkele van hun toptalenten naar Turf Moor te halen. De nieuwe Burnley-trainer heeft sinds zijn aanstelling eerder deze maand op de achtergrond hard gewerkt om zijn selectie op punt te krijgen. 

De League One-speler van het jaar van vorig seizoen, Scott Twine, is al bevestigd als de eerste aanwinst van Kompany. Het zal ongetwijfeld niet de laatste transfer zijn van Kompany deze zomer. De club degradeerde vorig seizoen naar The Championship en er moet gesleuteld worden aan de selectie. 

"Op dit moment is het helemaal niet moeilijk om gesprekken te voeren met de topclubs over hun beste talenten. We bevinden ons in een comfortabele positie wat dat betreft,” zegt de voormalige Anderlecht-trainer. "We kijken naar de beste spelers en proberen de beste spelers naar de club te halen. Als ze ons op korte termijn kunnen helpen, dan zij dat zo, maar het liefst willen we spelers die ons op lange termijn kunnen helpen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie