Barcelona brengt tweede bod uit op Lewandowski: 'Kans 100 procent dat hij blijft'

Barcelona brengt tweede bod uit op Lewandowski: 'Kans 100 procent dat hij blijft'

23 juni - 21:42
0

FC Barcelona heeft een nieuw bod uitgebracht op Robert Lewandowski. Volgens BILD hebben de Catalanen 35 miljoen euro op tafel gelegd, terwijl Sky Sports rept over een bod van veertig miljoen.

Eerder legde Barça al een bieding van 32 miljoen neer in München. Het lijkt zeker dat de nummer twee van Spanje nu ook een tweede bod heeft gedaan, al worden er dus verschillende bedragen genoemd. Bayern is niet van plan om Lewandowski, die nog een éénjarig contract heeft, zomaar te laten gaan.

Bayern-directeur Hasan Salihamidzić heeft tegenover de Duitse tak van Sky Sport ook een duidelijk signaal afgegeven over een transfer van de Pool. "Of Lewandowski blijft? Op dit moment is de kans honderd procent. Op 12 juli moet hij zich hier weer melden, dus ik wacht op hem."

In de voorbije weken heeft Lewandowski geen geheim gemaakt van zijn vertrekwens. Directeur Salihamidzić voerde recent wel een 'inhoudelijk waardevol gesprek' op Mallorca met de aanvalsleider, maar toch lijkt Lewandowski niet van gedachten te zijn veranderd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie