UPDATE: ‘Deal tussen Atlético en Witsel is voor de volle 100% rond’

UPDATE: ‘Deal tussen Atlético en Witsel is voor de volle 100% rond’

28 June - 13:32 Laatste update: 13:32
20

Speelt Axel Witsel dra in Spanje? RTFB stelt van wel. Volgens onze Waalse collega's is de Rode Duivel op weg naar Atlético Madrid. Witsel gaat dus niet in op een voorstel van Olympique Marseille.

Op papier is Witsel momenteel nog speler van Dortmund, maar het contract van de Rode Duivel loopt binnenkort af in Duitsland. Het was al bekend dat Witsel aankomend seizoen ergens anders te bewonderen zal zijn

Lang leek Olympique Marseille over de beste papieren te beschikken om Witsel in huis te halen. Maar onlangs lekte uit dat Witsel in Frankrijk minder zou gaan verdienen dan hij de voorbije jaren deed bij Dortmund.

Een week geleden sprong Atlético Madrid in de dans voor de transfervrije Witsel. De ploeg waar ook al Yannick Carrasco actief is, zou nu wel een akkoord gevonden hebben met Witsel. Enkel de handtekeningen ontbreken nog, stelt de RTBF.

De 33-jarige Witsel speelde eerder ook voor Standard, Benfica, Zenit Sint-Petersburg en Tianjin Quanjian.

Update: Journalist Nicolo Schira laat weten dat de transfer van Axel Witsel naar Atlético Madrid in kannen en kruiken is. De middenvelder zou al met Diego Simeone hebben gepraat en komt transfervrij over van Borussia Dortmund. Hij zou een contract voor één seizoen met nog een optie voor een extra jaar ondertekenen. De medische tests volgen snel.

Update: Fabrizio Romano meldt dat de transfer van Axel Witsel naar Atlético Madrid in kannen en kruiken is. Hij zal een contract tot juni 2023 ondertekenen.


Update: 28/06
Fabrizio Romano heeft opnieuw een ‘heads up’ gegeven rond de transfer van Axel Witsel naar Atlético Madrid. De transfer-expert meldt nu dat de deal volledig rond is. Beide partijen hebben zijn tot een overeenkomst geraakt. Het zou gaan over een contract tot juni 2023, met een optie tot een seizoen extra. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie