OFFICIEEL: LDU Quito bevestigt akkoord met Anderlecht, aanvaller Angulo op komst

OFFICIEEL: LDU Quito bevestigt akkoord met Anderlecht, aanvaller Angulo op komst

17-06-2022 07:16
5

Met Nilson Angulo heeft RSC Anderlecht de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen nu al zo goed als binnen. Eerder klonk het al dat de club een akkoord had bereikt met LDU Quito en dat wordt nu ook bevestigd.

Op de officiële kanalen geeft de club uit Ecuador aan dat het een akkoord heeft bereikt met Anderlecht. Angulo werd ook al gespot op de luchthaven om naar België af te reizen. Ook dat werd bevestigd door LDU Quito. 'Nilson Angulo is naar België afgereisd om zijn medische testen af te leggen bij Royal Sporting Club Anderlecht, met wie we een akkoord hebben', klinkt het.

Er wordt niet gecommuniceerd hoeveel Anderlecht zal betalen voor de spits, al moet die naar verluidt wel zo'n twee miljoen euro gaan kosten. 'We vertrouwen erop dat alles in orde zal komen, want zijn internationale overstap zou voor Nilson een grote stap voorwaarts betekenen op persoonlijk, familiaal én professioneel vlak. Tegelijk werken we aan de laatste details van deze transfer', geeft de club nog aan.

Alles wijst er dus op dat Anderlecht binnenkort de komst van Angulo officieel zal bevestigen. Bij paars-wit moet Angulo, die recent nog debuteerde voor de nationale ploeg van Ecuador, de concurrentie voorin aangaan met onder andere Benito Raman.