Toekomst van Praet is onzeker: We weten nog niet wat Leicester wil doen

Toekomst van Praet is onzeker: "We weten nog niet wat Leicester wil doen"

27-05-2022 19:01
2

De toekomst van Dennis Praet is momenteel erg onzeker. De Rode Duivel werd afgelopen zomer door Leicester City uitgeleend aan Torino. Opnieuw staat de carrière van Praet op een kruispunt.

De huur van Praet loopt deze zomer af, Torino zou een aankoopoptie hebben voor vijftien miljoen euro. Het lijkt er sterk op dat de voormalige RSC Anderlecht speler niet meer naar Engeland terug zal keren. Verschillende clubs zijn in de running voor Dennis Praet. Onder hen zijn dus Torino maar ook SSC Napoli.

Praet's liefdesverhouding met de Serie A is een echte.Praet lijkt het naar zijn zin te hebben in Italië. Na een veelbelovende start bij RSCA tekende het wonderkind uit Neerpede in 2016 voor Sampdoria

Martin Riha, zijn makelaar, sprak met de Italiaanse nieuwsdienst Area Napoli over de toekomst van Praet. "De vraag is heel eenvoudig: Torino had een optie om hem te kopen en heeft die niet uitgeoefend," begon hij. "Voorlopig moeten we afwachten en zien wat er gebeurt. We hebben nog steeds contact met Torino, maar we moeten afwachten en natuurlijk begrijpen wat Leicester wil gaan doen".

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie