'Vlak na ontslag van Rose heeft Dortmund al nieuwe coach: presentatie dit weekend'

'Vlak na ontslag van Rose heeft Dortmund al nieuwe coach: presentatie dit weekend'

20 May - 15:25
0

Marco Rose is nog maar net ontslagen, maar inmiddels is het al duidelijk wie de nieuwe trainer van Borussia Dortmund wordt. Volgens de Duitse tak van Sky Sport wordt Edin Terzić zo goed als zeker aangesteld als coach.

Momenteel is Terzić werkzaam als technisch directeur bij Dortmund. In het verleden was hij ook al een half seizoen hoofdcoach en 2,5 jaar assistent bij BVB. Volgend seizoen zal de Duitser met Kroatische roots zo goed als zeker opnieuw voor de groep staan bij Borussia Dortmund.

Sky verwacht dat Terzić dit weekend al gepresenteerd wordt als de nieuwe trainer van de club. Het is nog niet duidelijk voor hoelang de huidige directeur vast komt te liggen. Momenteel heeft hij nog een contract dat tot medio 2025 doorloopt bij Dortmund.

Vrijdagmiddag maakten Die Borussen bekend dat coach Marco Rose niet langer actief zal zijn bij de club. Rose kwam vorige zomer over van Borussia Mönchengladbach, maar presteerde met zijn ploeg matig in de Champions League, Europa League en DFB Pokal. In de competitie werd Dortmund tweede.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie