Zirkzee over toekomst bij Anderlecht: Misschien mijn laatste wedstrijd...of niet

Zirkzee over toekomst bij Anderlecht: "Misschien mijn laatste wedstrijd...of niet"

14 mei - 12:03 Laatste update: 13:38
Jupiler Pro League 5 Reacties

De strijd om de tweede plek in de Champions’ Play-Offs is nog volop aan de gang. RSC Anderlecht deed donderdag een goede zaak in het klassement door haar winst tegen Antwerp. Anderlecht staat nu op vier punten verwijderd van Union Saint-Gilloise

Als Anderlecht uiteindelijk die tweede plek binnen zou rijven, dan heeft het die plek voor een groot deel te danken aan haar spitsenduo. Joshua Zirkzee en Chrisitan Kouamé zijn de sterkhouders in de Brusselse aanval. De Anderlecht supporters hopen dan ook dat de twee ook volgend seizoen nog in het paars en wit zullen spelen. 

Het zou goed kunnen dat Zirkzee dit weekend zijn laatste wedstrijd in het Lotto Park zal spelen. De spits houdt er alleszins de spanning in: "Misschien mijn laatste wedstrijd op het Park... of niet." Zirkzee klinkt bijzonder voorzichtig in DH Sport. Hij wikt zijn woorden om toch niet te veel prijs te geven. "Zou de Champions League iets voor mij kunnen veranderen? Het is vooral belangrijk voor de club. Mijn laatste wedstrijd in Brussel? Misschien of misschien niet." 

Het bestuur van Anderlecht zou hem graag zien blijven en is bereid een inspanning te leveren, maar de aanvaller is niet zo enthousiast. Hij weet dat er elders belangstelling voor hem is, zoals Bayern München coach Julian Nagelsmann duidelijk maakte: "Hij had een goed seizoen, met goede statistieken. Hij heeft een interessant profiel voor veel clubs.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie