Frutos: Anderlecht heeft nog alles te winnen in deze play-offs”

Frutos: "Anderlecht heeft nog alles te winnen in deze play-offs”

04-05-2022 11:16
1

Nicolas Frutos is momenteel assistent-trainer bij DC United in Washington. De Argentijn volgt RSC Anderlecht nog steeds op de voet. Frutos zijn hart ligt nog steeds bij Anderlecht en ondanks hij een moeilijke periode kent bij DC United, vindt hij toch nog tijd om even over ‘zijn’ club te praten. 

Ondertussen volgt de ex-Anderlecht speler nog steeds zijn geliefde club. Frutos kende een extreem vruchtbare periode als speler bij paars-wit. Hij scoorde tussen 2006 en 2010 gemiddeld één doelpunt per twee wedstrijden en was daarna onder andere assistent-coach van Vincent Kompany in 2020. 

Juiste woorden
Anderlecht kent een moeizame start van de Champions’ Play-Offs. Na een nederlaag tegen Union Saint-Gilloise, speelde het gelijk tegen Club Brugge. Tijdens gelijkspel van afgelopen weekend speelde Anderlecht wel een goede partij. Dat zag ook Frutos. “Ik wist dat Vincent de juiste woorden zou vinden om zijn spelers het hoofd op hol te brengen tegen Brugge,” vertelt hij aan Sudinfo

Kansen in Play-Off
Anderlecht ging de Champions’ Play-Offs in al outsider en volgens Frutos is er nog niets verloren. “Anderlecht heeft nog alles te winnen in deze play-offs,” gelooft Frutos. Volgens de Argentijn zal alles beslist worden in het dubbele duel tegen Royal Antwerp Fc. De voormalige spits hoopt op een derde plek, “dat zou erg positief zijn.” 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie